banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı ile GHE Sessiz Kaldı..! (0-0)
banner98

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, Halil Atlar, Merve Ateş, Olgun Canik

Binatlı; Uğur, Sertaç, Abdurrahman, Aziz, Ersen, Tahir, Erdem, Mehmet, Malik, Yusuf, Ferdi

GHE: Burak, Ayden, Mahmut, Kenan, Mustafa, Mehmet, Sezgin, Sezer, Mustafa Avcı, Muhammet, Osman

Kırmızı Kart; 39.dakika Ersen (Binatlı)

Aksa Birinci Ligde Güzelyurt’ta oynanan ikinci haftanın önemli karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. Binatlı konuk ettiği Girne Halk Evi karşısında 39.dakikadan itibaren 10 kişi oynamasına rağmen GHE bu avantajı değerlendiremedi.

İlk devrede ve ikinci devrede her iki takımında karşılıklı atakları sonuç vermezken özellikle maçın ilk 20 dakikalık bölümünde şiddetli yağmur futbol oynamayı oldukça zorlaştırdı.

39.dakikada sözlü itirazdan direk kırmızı kart gören Ersen olurken Binatlı aldığı bu 1 puanla 2.hafta sonunda da galibiyete ulaşmadı ve 2 hafta üst üste beraberlikle kapattı. GHE ise 2.hafta sonunda 4 puana yükseldi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75