banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayraktar; "Mağduruz"
banner98

Değirmenlik Spor Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Özgü Bayraktar ve futbolcular, mağdur olan tarafın kendileri olduğunu, oldukça üzgün olduklarını ve bu kararın Değirmenlik gençliğini oldukça olumsuz yönde etkileyeceğini söyledi. 

Özelde Değirmenlik camiası, genelde ise ülke futbolunun bu karar yüzünden geriye gideceğinin altını çizen Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Özgü Bayraktar, birçok oyuncularının milli takıma girebilmek için motive olup çalıştığını ifade ederken, en kısa sürede bu oyuncuların mağdur olmamaları için federasyonun çözüm üretmesi gerektiğini ifade etti. Bayraktar ayrıca Miracle Değirmenlik olarak çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Bayraktar Mağduruz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75