banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayraktar ‘’Hedefimiz İçin Mücadele Edeceğiz’’
banner98

Ligin ilk devresini AKSA Birinci ligde 38 puanla zirvede bitiren Miracle Değirmenlik ligin ikinci devresine 27 Ocak Cumartesi günü Baf Ülkü Yurdu karşılaşması ile başlayacak.

Cumartesi günü oynayacakları Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasının dikkat etmeleri gereken bir karşılaşma olduğunu belirten Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Özgü Bayraktar, kazanacak güce sahip olduklarını ve ligin ikinci yarısına yine galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Önemli bir rakibe karşı kazandık

Geçtiğimiz hafta Northernland Kıbrıs Kupası 1.Tur karşılaşmasında Çetinkaya maçında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu belirten Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Özgü Bayraktar, önemli bir rakibe karşı kazandıklarını ve turu geçtikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Cumartesi günü Gaziköy stadında Baf Ülkü Yurdu’nu konuk edeceklerini belirten Özgü Bayraktar, devre arası Baf Ülkü Yurdu’nun kadrosuna takviyeler yaptığını ligdeki konumu itibariyle de dikkat etmeleri gereken bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Fırat, Adil, Şükrü, Doğan Alp’ın aralarında olmayacağını Hüseyin Sadıklar’ın ise durumunun maç saati belli olacağını söyleyen Bayraktar, Baf Ülkü Yurdu maçına 4 idmanla hazırlanacaklarını ifade etti.

Ligin ilk devresini hedefledikleri yerde bitirdiklerini, Cumartesi başlayacak olan ikinci devrede yine hedefleri doğrultusunda mücadele edeceklerini belirten Özgü Bayraktar, hem lig hem kupada zorlu bir sürece girdiklerini belirterek iyi sonuçlarla keyifli bir yolculuk planladıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75