banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

AYIN BAŞARILI ANTRENÖRLERİ BUGÜN ÖDÜLLENDİRİLİYOR..!
banner98

Aksa liglerinde geride kalan 4 haftalık (1 ay) periyotta takımlarında başarılı olan antrenörleri belirleyerek ödüllendiriyor. Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi tarafından ayın başarılı antrenörlerin belirlendiği Aksa süper ligde Yenicami, 1.ligde Yalova, Aksa A2 süper ligde Yenicami, 1.lig A2’de Yeniboğaziçi, Düzkaya takımlarında görev yapan antrenörler ayın başarılı antrenörleri olarak ödül alacak. 
Uhlsport Sponsor
Ayın başarılı antrenörleri ödülleri Uhlsport sponsorluğunda bugün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) (Göçmenköy merkezi) toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan ayın başarılı antrenörleri ödül töreni saat 17:30 da yapılacak. 
Ödül töreninde ayın başarılı antrenörlerine ödülleri Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve sponsor Uhlsport yetkilileri tarafından verilecek. Aksa Liglerinde ayın başarılı antrenörleri olarak belirlenen ve ödül alacak olan teknik adamlar şöyle.
Aksa Süper Lig
Yenicami 
Teknik direktör Ulus Nasıroğlu, yardımcı antrenörler Cemre Yıldızev, Arif Pınardan, kaleci antrenörü Hakan Dervişoğlu. 
Aksa 1.Lig
Yalova
Antrenör Ercan Atasay, yardımcı antrenör Fadıl Özaşık, kaleci antrenörü Zihni Yurtdaş
Aksa A2 Süper Lig
Yenicami
Antrenör Hasan Sarıoğlu
Aksa A2 1.Lig
Yeniboğaziçi
Antrenör Halil Erdoğuş
Düzkaya
Antrenörler Necati Çoban, Hüseyin Yaralıoğlu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75