banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Attıkları kadar aldılar (1-1)
banner98

Stat: Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı 
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Berk Bağrıkara, Hakan Gök 
Hamitköy: Tolga, İbrahim Güler, Osman, Salih, Mert, Ömer, Ardahan, Cemre, Altan, (68’ Kemal), Toykan, Faye 
Mesarya: Mehmet, Sinan, Yusuf, Çağrı, Orhan, İbrahim Çıdamlı, Okan, (86’ Ali), Ahmet Kara, Eray, (86’ Oğuzhan), Nevzat, (75’ Hüseyin Çıdamlı), Debouto 

AKSA Süper Lig’de günün kritik maçında kümede kalma mücadelesi veren Hamitköy ile lig üçüncülüğünü hedefleyen Mesarya takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. 

Ev sahibi Hamitköy, 21’de Mert ile öne geçti. Yediği golden sonra tempoyu arttıran Mesarya, devrenin bitimine yakın 45’te savunmadan ileri çıkan Yusuf ile beraberliği yakaladı. İkinci yarıda her iki tarafın gol çabaları yeterli olmayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçtan Notlar... 13’: Mesarya’nın kullandığı korner atışında Sinan’ın kafa şutu az farkla auta çıktı. 22’: Hızlı gelişen Hamitköy atağında Mert takımını öne geçiren golü filelere gönderdi 1-0. 45+2’: Beraberlik golü için yüklenen Mesarya’da Eray’ın kafa şutunda top üst direkten döndü. 45+5’: Mesarya, savunmadan ileri çıkan Yusuf’un şık kafa golü ile beraberliği yakaladı1-1. 61’: Hızlı gelişen Mesarya atağında Ahmet Kara’nın yakın mesafeden sert şutunda top yan ağlarda kaldı. 66’: Mesarya’da kazanılan serbest vuruşta İbrahim Çıdamlı’nın ağlara giden şutunukaleci Tolga çıkardı. 85’: Son bölümde galibiyet için baskı kuran Hamitköy’de Osman’ın sert şutunu Mehmet mükemmel çıkardı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75