banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ANTRENÖRLER DERNEĞİ YÖNETİMİ İSKELE’DE TOPLANDI
banner98

Bölgesel toplantıların ilkini İskele bölgesinde gerçekleştiren Antrenörler Derneği yönetimi, toplantı öncesine özel gündemle toplantı gerçekleştirdi. Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına başkan Hasan Topaloğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldığı toplantıda bazı önemli kararlar alındı. 

Alınan Kararlar

Antrenörler Derneği başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu yaptığı toplantıda almış olduğu karalar, yeni başlayan futbol sezonunda (2022-2023) tüm liglerde ilk 4 haftada en başarılı olan antrenörler, dernek yönetimi tarafından belirlenerek ödül verileceği tarih ve yer belirlenmiş oldu. Dernek yönetimi tarafından daha önce belirlenen mazaret seminerin yapılacağı yer ve tarih olan 26 Ekim Çarşamba akşamı öncesinde ayın başarılı antrenörleri ödül töreni Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde yapılması kararı alındı. Lefkoşa maratonuna dernek yönetimi olarak katılım gösterileceği, 26 Ekim’de yapılacak olan mazaret semineri için giderlerin karşılaması için Spor Dairesi’ne yazılı olarak müracaat edilmesi, Kulüpler Birliği ile görüşme yapılarak antrenörlerin maçlara giriş kartları ile bilgi verilmesi, Dernek yönetimi tarafından düzenlenecek olan ve Futbol paydaşların tümünün yer alacağı yemeğin 9 Kasım’da yapılması ile birlikte 16 Kasım’da tüzük değişikliği için olağan üstü genel kurulu yapılması alınan kararlar arasında yer alıyor. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75