banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Sporun Nabzı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Altay; "Hedefimize Ulaştık"..!
banner98

AKSA Birinci ligde 68 puanla şampiyon olan ve tarihinde ilk kez mücadele ettiği birinci ligi zirvede noktalayan Çetinkaya’da teknik direktör Turan Altay değerlendirmede bulundu. 7 Haziran’da başladıkları çalışma sürecinin sonunda koydukları hedefe ulaştıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı ilk kez mücadele ettikleri ligi zirvede tamamlayıp hak ettikleri yere geri döndüklerini söyledi.

Hepimiz için ilk oldu

Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay, hem kendisi adına hem de Çetinkaya adına ilklerin yaşandığı bir sezon olduğunu söyledi. İlk kez mücadele ettikleri sezonu şampiyon olarak noktaladıklarını ve yeniden hak ettikleri yer olan süper lige geri döndüklerini ifade eden Turan Altay, güzel bir sezonu şampiyonlukla noktaladıklarını ve bu şampiyonluğun tüm ekibe hayırlı olmasını diledi. Gelen şampiyonlukta da ilk yaşadıklarını belirten Turan Altay 82 golle ligi tamamladıklarını ve iki ligin genellemesine bakıldığında iyi bir gol oranı ve ortalaması ile ligi zirvede bitirdiklerini belirtti. Bostancı Bağcıl takımı ile ilgili olarak alınan karar sonrasında BİR GECE OTURURKEN ŞAMPİYON OLDUKLARINI söyleyen tecrübeli çalıştırıcı Turan Altay, ancak özellikle son haftalarda takımının form düzeyinin inanılmaz yukarıda olduğunu vurguladı. Bununla birlikte hem savunma hem de hücum anlamında çok iyi bir süreci yakaladıklarının altını çizen Altay, hem kendisi hem de kulübü adına ilk olan sezonu zirvede şampiyon olarak tamamladıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Değerlendirme yapacağız

Sezonun sona ermesi ile birlikte Çetinkaya ile yola devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine açıklama yapan Turan Altay, sezonun çok kısa bir süre önce sona erdiğini bu nedenle hem kendisi ile ilgili hem de Çetinkaya ile ilgili değerlendirmenin yapılacağını söyledi. Tüm ekibi ile birlikte zorlu, yorucu ancak çok güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Turan Altay, en kısa sürede iki taraf içinde değerlendirmeye oturup kararın verileceğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75