banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alpay'dan futbola veda
banner98

DTB alt yapısından yetişen Alpay, son olarak GHE forması giyiyordu. Alpay, Facebook hesabından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını söyledi.

Alpay'ın paylaşımı şu şekilde; "Her güzel şeyin, bir sonu vardır.

Kendimi bildim bileli oynamaya çalıştığım futboldan artık ayrılıyorum. Hayat şartlarına baktığımda, terazinin diğer tarafında olan işim ve ailem daha ağır basıyor. Yoğun tempo ve özveri isteyen futbolun beni hem mental hem maddi olarak yorduğunu farkettim. Biliyorum belki yaş olarak çok erken ama şu kısacık hayatta ben artık mutlu olacağım yerlerde olup, mutlu olacağım şeyleri yapmak istiyorum. Beni yetiştiren, üzerimde emeği bulunan, bu güne kadar gelmemde bana yardımcı olan Şener Özdevrim, rahmetli Cenker Kaya, Afün Girgen, Caner Oshan, Emre Perçinci, Derviş Kolcu, Bülent Aytaç , Ali Kanlı hocalarıma teşekkür ederim. Çok iyi arkadaşlıklar, çok iyi abiler tanıyıp kazandım. Hepsinin yeri bende çok ayrı olarak kalacak. Futbol hayatımda saygın biri olmamaya çalıştım ve karakterimden ödün vermedim. Herkesin hakkı bende helaldir, herkes da bana hakkını helal etsin. Teşekkür ederim"

banner116
Anahtar Kelimeler:
Alpaydan Futbola Veda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75