banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1.Ligde Play-Out’a Kalan 4 Takımda Belli Oldu..!
banner98

1.Ligde Ünimar Maraş, GHE, M.H.Yılmazköy ve Dörtyol Play-out’a kalan takımlar oldu. 

Alınan sonuçların ardından daha önce Play-out oynaması kesin olan Dörtyol ve Mustafa Hacıali Yılmazköy takımlarının yanı sıra Girne Halk Evi ve Ünimar Maraş da Play-out içerisinde kaldı.

Play-out dışında kalma mücadelesi veren Ünimar Maraş’a Yenierenköy karşısında elde ettiği 5-4’lük galibiyet yeterli olmadı. 

Binatlı’nın konuk ettiği İncirli karşısında 2-1 galip gelmesi sonrasında Maraş 11. sırada normal sezonu tamamlayarak Play-out hattından çıkamadı. 

GHE deplasmanda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Karşıyaka’ya 4-1 mağlup olunca sezonu Play –Out hattı içerisinde tamamladı. 

Son hafta maçları sonunda BÜY- Binatlı- Mormenekşe ve Binatlı sezonu tamamlayan takımlar oldu. 

İncirli ile Yeni Erenköy ligden düşerken Karşıyaka’da süper lige yükselen ilk takım olmuştu. 

Play Out’ta ilk maçlar 13 Mayıs Cumartesi Maraş- Yılmazköy ve GHE ile Dörtyol arasında oynanacak. 

Play- Out’a Maraş ve GHE 19.5 puanla başlarlarken, M.H Yılmazköy erteleme maçına çıkmadan şu anki puanı 14.5. Dörtyol ise aldığı son hafta galibiyeti ile play outa 13 puanda başlayacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75