banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Burak Elmas Yeni Transferi Açıkladı..!
banner98

Elmas, kulüp televizyonuna gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Burak Elmas, ''Erick Pulgar'ı sezon sonuna kadar ücretsiz olarak kiraladık. Milli takımdan dönmesini bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes transferiyle ilgili de konuşan Elmas, ''Gedson Fernandes taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı fakat kadro planlaması ve yabancı kuralında, öncelikli ihtiyacımız olan noktalara yöneldik. İsteseydik alırdık ama önceliğimiz değildi. Benfica 2 sezon için 1 milyon kiralama ve 7.5 milyon euro bonservis bedelli bir sözleşme istedi.'' dedi.

Burak Elmas, kulübün maddi durumuyla ilgili olarak da ''Kulübün daha önce sosyal medya üzerinden yönetilmesi şu anda ciddi anlamda borç yükü bıraktı.Galatasaray normal bir süreçten geçmiyor. Biz maddi ve manevi bu süreçten kurtarmaya çalışıyoruz. Bundan sonra geçmiş ve şu andaki menajerlik ücretlerinin hepsini kamuoyu ile paylaşacağım. Bunun hazırlığı içindeyiz.'' sözlerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75