banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Miracle Değirmenlik Çıldırdı..! Moussa Sow Geliyor..!
banner98

Süper ligde şampiyonluk parolası ile kolları sıvayan ve transfer taaruzuna kalkan Miracle Değirmenlik yerli transferde Küçük Kaymaklı'dan Bahadır ve Barkın, Mağusa Türk Gücü'nden serbest transfer hakları bulunan Adil Uçar ve Halil Uçar kardeşler ile Yasin Kurt'u renklerine bağlayarak transfer piyasasını alt üst ederken yeşil beyazlı ekip yerli transferde 6 bomba daha patlatmak için dört koldan çalışıyor. 

Miracle Değirmenlik yabancı transfer de büyük bir bomba patlatmak için son adımları atıyor. Bir dönem Fenerbahçe'de harikalar yaratan 36 yaşındaki Senagalli yıldız forvet Moussa Sow'u getirmek için anlaşmada son prüzler kaldı. Bu transferşin kısa sürede açıklanması bekleniyor. 

1.80 boyundaki forvet son olarak Ümraniyesporda forma giyerken şu anda boşta bulunuyor. 

Türkiye Süper Liginde Fenerbahçe Forması ile 142 maça çıkıp 67 kez fileleri havalandırıp 19 asist yapan yıldız golcü özellikle röveşataları ile hafızalarda yer edinmişti. 

Futbol kariyerinde 474 karşılaşmada 165 kez fileleri havalandıran Sow artık gollerini Miracle Değirmenlik için atmaya az kaldı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75