banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Bozbeyli arenasporkolik GG Yürüyor.. (10) Göçmende..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova İN, İskele OUT..! (1-1)
banner98

Stat: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Özal Çağlayan, Rüya Sakallı

Alsancak Yeşilova: Dursun Cem Ateş, Memduh Sarıoğlu, Arda Ateş, Marcel Aubın Adja, Hamis Çakır, Jımmy(78’ Abdullah Çomunoğlu)Cemal Yaşınses(90’ Halil Şakalak)Hikmet Kırdağ, Burak Alsan, Vakkas Kaynarca, Bıll Osman Beyza

Pera Larnaka Gençler Birliği: Tolga Nergiz, Sinan Öğüt, Alı Moafı, Arda Yatman, Bülent Tur, (89’ Ahmet Havutçu), Gabrıel, Mapuku, Berk Kaya, Abdulaziz Köse, Mustafa İnanç, Galip Orcan(46’Osman Turgut)

Goller: 30’Vakkas(Alsancak Yeşilova)33’Galip Orçan(PERA L. Gençler Birliği)

AKSA Süper Lig’de 30. haftanın play-out hattını ilgilendiren kritik karşılaşmasında Alsancak Yeşilova ile PERA Larnaka Gençler Birliği kozlarını Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda paylaştı.

Yeşilova’ya beraberlik yeterken Gençler Birliği diğer maçlardan çıkacak sonuçlara göre beraberlik veya galibiyet arayacaktı.

30.dakikada Vakkas ile Yeşilova 1-0 öne geçti. 

33.dakikada Gençler Birliği Galip ile beraberliği yakaladı. 1-1 

90 dakika sonucunda Yeşilova’dan Vakkas ve Gençler Birliği’nden Galip’in karşılıklı atılan gollerle ortaya çıkan 1-1’lik sonuç ve 40 puan Yeşilova için ligi play-out oynamadan tamamlamak için yeterli oldu.

Gençler Birliği’ne, bire bir rakipleri Lefke’nin kazandığı (40 p), Yenicami’nin de Mağusa Türk Gücü karşısında 1 puan çıkardığı günde alınan 1 puan yeterli olmadı.

İskele ekibi 38 puan ve averajla play-out hattında kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75