banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Taekwondocularımız Bulgaristan’da
banner98

Aylardır çalışmalarını Girne Avrasya Taekwondo Merkesi’nde aşırı sıcağa rağmen günde çift antrenmanla sürdüren sporcular maddi imkan sağlanamaması nedeniyle 15 kişi katılması gereken yarışmaya 4 kişi ile katılmak zorunda kaldı.
Antrenör Öykü Ergün başkanlığındaki kafilede Süheyla Bölükbaşı, Zeynep Keskin, Çetin Çiftsüren ve Özkay Remzi yeralıyor.
Önceki gün Bulgaristan’ın Sofya şehrine giden sporcularımız bugün ve yarın yapılacak müsabakalarda derecey elde etmeye çalışacak.
Sporcularımız dün şampiyonanın yapılacağı otlede son antrenmanlarını yaparak maç saatlerini beklemeye başladı.
Yunanistan’ın da sporcularıyla katılacağı şampiyona eleme sistemine göre yapılacak maçlarda ve kazanan sporcu bir üst tura çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

Sporcularımızın ilk maçları ise şöyle:
Süheyla Bölükbaşı – Marina Logunova (Rusya)
Çetin Çiftsüren – Leonid Lavtinov (Kazakistan)
Özkay Remzi – Nural Ali (Kazakistan)
Zeynep Keskin – Gabriela Tsenkova (Bulgaristan)

Gökbilen “sporcularım kürsüde yeralacak”
Taekwondo Judo Karate Aikido Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ise sporculara güvendiğini belirterek “aşırı sıcağa rağmen yılmadan, bıkmadan usanmadan çalıştılar. Bende teknik olarak onlara birçok konuda yardımcı oldum. Şampiyonada kürsüde yeralacaklarından eminim” dedi.

Daha fazla sporcuyla katılmak isterdik
Gökbilen yarışmaya daha fazla sporcuyla katılmak istediklerini belirterek “Uluslararası alanda yarışma şansı bulduğumuz zaman da maddi imkansızlıklar önümüze çıkıyor. Gönül isterdi ki daha fazla sporcu ile katılabilelim ancak dört sporcu bir antrenör ile katılmak zorunda kaldık. Onları da devletten tek kuruş almadan sponsorlar yardımıyla gönderebildik” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75