banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Motodragcılar 600 metrede yarıştı
banner98

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu’nun (KITMOK) organize ettiği, 2022 Lefke Belediyesi Rolling Motodrag Yarışı, geçtiğimiz Pazar günü yapıldı. Şampiyonaya dahil olmayan, sporculardan gelen talep üzerine bu sezon ilk kez denenen bu özel yarış, hareketli startla başlayıp motosikletçilerin 600 metre boyunca kapışmaları şeklinde yapıldı. KITMOK organizatörlüğünde ilk kez Haziran ayından denenen bu format yarışçılar ve seyirciler tarafından çok beğenilince Lefke’de, Lefke Belediyesi sponsorluğunda ikincisi organize edildi. Lefke Belediyesi’nin yanı sıra; Güven Sigorta, YZC Lastik Servisi, Memoli Restoran, Halisköy, Cittaslow, Lungo Cafe, WorldTech Büroteknik, Berna Güzel Elektronik ve damalibayrak.net’in de katkılarıyla yapılan yarışta 6 sınıfta mücadeleler yaşandı. Yeni Lefke Çevreyolu üzerinde, Doğancı-Lefke arasındaki yolda yapılan yarışı, sıcak havaya rağmen oldukça kalabalık bir seyirci grubu takip etti. Organizasyona güneyden de ilgi yoğun oldu. Organizasyon sıralamaların yapılmasıyla başladı ve ardından tüm sınıflarda ikili eşleşmelerin yapılmasıyla devam etti. Yarışçılar eşleşmelerde rakiplerini eleyerek finale kadar geldiler ve podyuma çıkma hakkı elde edenler belirlendi. 600cc Std. sınıfında Gökberk Ünal, 600cc M1sınıfında Kamil Ertuğrul, 1000cc Std. sınıfında Abdullah Porsnok, 1000cc M1sınıfında Hüseyin Aksu, 1000cc M2 ve 1000cc M2 Pro sınıflarında Giannos Papasava birinci olan isimlerdi. Toplam 47 yarışmacının mücadele ettiği yarış sonunda ödül töreni de yapıldı ve dereceye girenlere kupaları verildi. Ödülleri KITMOK Başkanı İbrahim Önderoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri takdim etti ve organizasyon tamamlandı.


Fotoğraflar: Şakire Sahra TOPRAK

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75