banner108
Öne Çıkanlar Dr Salih Miroğlu Müsabakaları Yapıldı..! Dartsta Dev Adım..! Çocuklarımız Polonya Yolcusu Yunusların Başkanı Rifat Berkel..! Uluçay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mehmet İngenç, Plaket Taktim Etti..!
banner98

9-13 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilen ve iki şampiyonanın bir arada yapıldığı İKF Kempo Avrupa ve Asya şampiyonasına katılan Kempo milli takım sporcuları şampiyonada 3 Altın, 3 Gümüş, 7 Bronz toplamada 13 madalya kazanarak önemli bir başarı elde ederken, organizasyonda verilen destek ve katılardan dolayı teşekkür edildi.

Sporculara Destek

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Kempo milli takıma şampiyona da destek olan katkı koyan başta Antalya Belediye başkanı Halil Şahin, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu başkanı Şahin Hatun, Antalya’lı İş Adamı Hilmi Bulut’a sporculara destek olduklarından ve katılarından dolayı KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç tarafından teşekkür edilerek plaket taktim edildi.

Başkan İngenç, Antalya’da gerçekleştirilen İKF Kempo Avrupa ve Asya şampiyonasına katılan Kempo milli takım sporcularımız şampiyonada 3 Altın, 3 Gümüş, 7 Bronz toplamada 13 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, organizasyonda yanlarında olan maddi ve manevi destek olan herkese ayrıca teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75