banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Maraş ve İncirli 11lerini Üzmedi.. (11)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Masa Tenisi heyecanı başlıyor
banner98

U11 ve U13 kız ile erkek kategorilerinde klasman maçlarıyla birlikte lig resmen başlayacak. Sabah saat 10.00’da Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu salonunda başlayacak olan müsabakalara yapılacak başvurular 2 Eylül Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek. 

 “Yeni sezon tüm camiaya hayırlı olsun”

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Yeni sezonu Cumartesi günü açacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, “Sezona U11 ve U13 kız-erkek kategorilerinde klasman maçlarıyla birlikte başlayacağız. Temennim yeni sezonda sporcu sayısının artmasıdır. Sakatlıksız, sağlıklı bir sezon geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75