banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefkoşa'da Badminton heyecanı
banner98

Türkiyeden Kula, Eskişehir ve Bergama şehirlerinden 12 sporcu ve 4 antrenörle birlikte ülkemizden de 12 sporcu ve 2 antrenörün katıldığı yaz kampı 13 yaş ve altı için düzenlendi.

Kamp kadrosu, ilk 7 gün Lapta Gençlik Kampı sonrasında ise Atatürk Spor Kompleksinde konaklayacak ve kamp süreci içerisinde 29 Temmuz Cuma günü Başaran Spor Salonunda Arden Gıda U13 Yaz Kampı Turnuvası düzenlenecek.

Konu ile ilgili olarak Kulüp Başkanı Nevzad Denerel yaptığı açıklamada; "Sporcularımızın gelişimi için kendi yaş gruplarında Türkiye şampiyonu olan sporcuları ve antrenörlerini adamıza davet ettik. Kampımıza katılan kulüp, antrenör ve sporculara teşekkür ederiz. Bunun yanı sıra kampın gerçekleşmesi için katkıda bulunan Spor Dairesi, Gençlik Dairesi, Arden Gıda ve ulaşım desteği sağlayan Girne Amerikan Üniversitesine de sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.

Ayrıca kamp süresi içerisinde alanında uzman 5 farklı eğitimci tarafından Nefes Egitimi, Konsantrasyon Egitimi, Dopingle Mücadele, Badminton Yaralanmaları ve İlk Yardım, Mandalar Eğitimi ve Sporcu Beslenmesi seminerlerinin verilmesi planlandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75