banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor MTG YDÜ Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC MOK Seminer Düzenliyor..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Olimpiyat Komitesi (MOK), ülkemize yıllardır uygulanmakta olan spor ambargoları ve ihtiyaç duyulan çözüm stratejileri, spor siyaset ilişkisi bağlamında bürokrasinin etkileri, psikolojik ve ekonomik faktörlerin spor üzerindeki etkilerinin konuşulacağı bir seminer düzenliyor.

30 Mayıs 2024 Perşembe günü Merit Lefkoşa’da 14.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek seminerde önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Seminere konuşmacı olarak; geçmişi günümüzle harmanlamayı ve doğru sentez yapmayı sağlamaya yardımcı olacak KKTC MOK Kurucu Başkanı Merhum Ahmet Sami Tocan'ın yakın çalışma arkadaşı ve eski Başbakanlardan Hakkı Atun, spor ambargoları bağlamında ülkemizin strateji ihtiyacı konusunda deneyim ve tecrübelerini aktarmak üzere Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Av. Dr. Sayın Murat Aksu, Türkiye Milli Takımları ile Galatasaray Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi önemli takımlara psikolog olarak görev alan Prof. Dr. Turgay Biçer, ülkemizin yetiştirdiği uluslararası düzeydeki en önemli spor bilimcilerinden Prof. Dr. Caner Açıkada, Türkiye Cumhuriyeti'ni Dünya Ticaret Örgütü Cenevre'de ve Dünya Bankası'nda müzakereci olarak temsil eden sporun ekonomi ilişkisini aktarmak üzere Dr. Şahin Yaman katılacak.

Seminerin moderatörlük görevini ülkemizin duayen gazeteci, yazarlarından Hasan Hastürer ve yine ülkemizin değerli spor bilimcilerinden Doç. Dr. Nazım Burgul üstlenecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75