banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GMB ve LTB Söz Verdi..!
banner98

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, 22 Ekim’de düzenlenecek Lefkoşa Maratonu dolayısıyla önceki gün Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’a ziyarette bulundu.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya ve Disiplin Kurulu Üyesi Esra Özberkman’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Uluçay, Gazimağusa Belediyesi’nin, Lefkoşa Maratonu için iş birliği ve dayanışmaya hazır olduğunu belirtti.

Uluçay: Tüm ülkenin maratonu olacak

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, tüm geliri Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’ne devredilecek olan maraton için bu yıl sadece Lefkoşa’nın değil, tüm ülkenin maratonu olacağını kaydetti.

Uluçay, “Gazimağusa Belediyesi olarak gerek Sakarya ve Maraş MAGEM binalarında gerekse Bandabuliya ve Belediye binamızda Lefkoşa Maraton’u için biz de kayıt kabul edeceğiz” dedi.

Başkan Uluçay, Lefkoşa Maratonu’na aktif destek verileceğini ifade ederek, başta Mehmet Harmancı olmak üzere Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği ve tüm maraton organizasyon ekibine şehrimiz adına teşekkür etti.

Ziyarette, LTB Başkanı Harmancı, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’a Lefkoşa Maratonu’na yönelik armağanlar sundu.

Başkan Harmancı: Bu mesele bizim ulusal konumuzdur

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Maratonu’nun ilk kez Lefkoşa dışında bir amaç için koşulacağını ifade ederek “bu mesele bizim ulusal konumuzdur” yorumunda bulundu. Lefkoşa Maratonu’nun büyük bir organizasyon olduğunu belirten LTB Başkanı Harmancı, hedeflenen gelirin ciddi bir katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti.

Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü Projesi için ciddi boyutta ilerleme kaydedilmesi halinde maratonun amacına ulaşmış olacağını belirten Harmancı, Başkan Uluçay’dan Gazimağusa Belediyesi’nin her türlü katkıyı vereceğini duymanın güzel olduğunu, bu yaklaşımın oldukça önemli olduğunu kaydetti. Harmancı, süreç içerisinde belediyeler arasındaki dayanışmaya vurgu yaptı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
GMB Ve LTB Söz Verdi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75