banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dr Küçük Oyunları Nefes Kesti..!
banner98

21. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları, 4 Kasım Cumartesi sabahı saat 10.30 da Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ve Spor Dairesi Müdürü, Federasyon Başkanları ve yetkilileri, sporcular ve antrenörlerin katılımı ile gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı. Müsabakalar, saat 11.00 de Namık Kemal Meydanı’nda voleybol, tenis, basketbol müsabakaları ve cimnastik gösterileri ile başladı. 5 Kasım tarihinde final müsabakaları ile tamamlanan 21. Dr. Fazıl Küçük Oyunları süresince KKTC Cimnastik Federasyonu'na bağlı kulüplerden cimnastikçiler, Namık Kemal Meydanında yaptıkları cimnastik gösterileriyle oyunlara renk kattı.

Üstel “Meleklerimizin adını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız”

Ödül töreninde konuşma yapan Başbakan Ünal Üstel, Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nın her yıl Lefkoşa'da yapıldığına dikkat çekerek" Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları bu yıl ülkemiz için büyük anlamı olan Gazimağusa ilçemizde gerçekleştirildi. Bunun sebebi de 6 Şubat deprem felaketinde yitirdiğimiz Şampiyon Meleklerimizdir. Hükümet olarak bu yıl organizasyonu Şampiyon Melekler’in şehrinde yapmak istedik. Onların adını yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Başbakan Üstel, Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nın düzenlenmesinde emeği geçen Spor Dairesi Müdürlüğü'ne, Gazimağusa Belediyesi’ne, Voleybol Federasyonu'na, Cimnastik Federasyonu'na, Basketbol Federasyonu'na ve Tenis Federasyonu'na da teşekkürlerini sundu.

Ödüller verildi

Tören de ilk olarak organizasyonda görevli hakemlere anı paketleri KKTC Başbakanı Ünal Üstel tarafından takdim edildi. Ardından voleybolda Şampiyon olan GMBÇS Takımına ödülleri yine KKTC Başbakanı Ünal Üstel tarafından takdim edildi. Oyunlar finalisti MGSK’ne ödülleri Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay tarafından takdim edildi. Oyunlarda 3. olan DAÜ'ye ise ödüllerini Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Akın takdim etti.

Özel ödül verildi

Organizasyon da MVP Ödülüne layık görülen Nehir Çatankaya’ya ödülünü Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya takdim etti. Başkan Kaya ayrıca organizasyon alanı düzenlemesine katkılarından dolayı Gazimağusa Belediyesi personeli Özkan Eser'e plaket takdiminde bulundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75