banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Denner-Topçu İkilisi Karaağaç'ın Zirvesine Tırmandı..!
banner98

Oldukça kalabalık Seyirci kitlesinin takip ettiği ve 22 ekibin start aldığı yarışta, Deniz Denner-Ömer Topçu ikilisi özel olarak hazırlanan 2.2 km’lik Karaağaç etabının rekorunu kırarak 1.21.096 ile günün galibi oldular. Oldukça çekişmeli geçen sezonun ilk tırmanma yarışında Loucas Christoforou 01.21.378 ile ikinci olurken. Üçüncü ise Andreas Christoforou geldi.

E3 kategorisinde Behiç Topçu - Ahmet Demiray birinci gelirken, ikinci Hasan Karlıtaş-Vedat Coşar, üçüncü ise ilk kez yarışan Erdoğan Dağaştı-Dilek Keser oldular.

Oldukça çekişmeli geçen E4 kategorisinde Ahmet Öksüzoğluları-Olgun Tan birinci olurken, ikinci Ahmet Bağrıaçık-Hakan Bağrıaçık, üçüncü Tancan Kemaler-Gökhan Özkarayel oldular.

E1 Kategorisinde Loucas Christoforou 1. olurken, ikinci Andreas Christoforou oldu.

E2 Kategorisinde Deniz Denner-Ömer Topçu birinci gelirken, Kemal Topçuoğlu İkinci, Emre Erosal-Emre Türkelman üçüncü olarak yarışı tamamladılar.

Kadınlarda günün birincileri Pilotlarda Huri Bağrıaçık olurken, ikinci Emine Keremoğlu oldu. Kadın Co-pilotlarda Dilek Dülger birinci, Ecem Çakır ikinci oldular. Gençlerde ise Olgun Tan birinci oldu.

Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşen, Avenue Dereboyu, Eurol, Near East Bank, Limon, Gopro, Genpower, Aveon Sigorta, Polaris ve Rinata Parts katkıları ile gerçekleşen Tuning Torch Tırmanma ilk yarışında ödülleri Çatalköy-Esentepe belediye başkanı Ceyhun Kırok ve KKTOK Yetkilileri yarış sonunda servis alanında takdim ettiler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75