banner108
Öne Çıkanlar Yıldız Adayları Kampı Yoğun Katılım ile Gerçekleşti.. Dr Salih Miroğlu Müsabakaları Yapıldı..! Dartsta Dev Adım..! Çocuklarımız Polonya Yolcusu Yunusların Başkanı Rifat Berkel..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dartsta Uluslararası Organizasyon Tamamlandı..!
banner98

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu yöneticisi Hakan Boral, şu an kadınlarda Dünya’nın 1 numarası olan İngiliz sporcu Beau Greaves ve yurt dışından birçok sporcunun ilgi gösterdiği turnuvanın yerel sporcularımza uluslararası tecrübe kazandırmanın yanı sıra ülke tanıtımına da büyük katkısı olduğunu söyledi. Gelecek yılın hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Boral, hedeflerinin bu turnuvayı yurt dışında daha tanınır hale getirmek ve elde edecekleri katkılarla daha fazla yerel sporcumuzun turnuvaya katılmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. Tatil için ülkemizde bulunan 5 kez Dünya 12 kez Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp da turnuvayı ilgi ile izleyenler arasındaydı.

250 sporcunu katılım gösterdiği turnuvada kazanan isimler şöyle:

Northern Cyprus Open: Kevin Leadenham

Erkekler Klasik: Mark Fletcher

Erkekler (Çiftler): Andy Jervis – Phil Clarke

Northern Cyprus Open Kadınlar: Beau Greaves

Kadınlar Klasik : Kirsi Viinikainen

Kadınlar (Çiftler) : Beau Greaves -Paula Jacklin

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75