banner108
Öne Çıkanlar Start Verdi.. Remzi Rekora Koşuyor.. kktc spor Arda YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastik Kulüplerini Sponsorlar Destekliyor..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonunun başarılı icraatları, karşılık bulmaya devam ederken, şirketler de cimnastik kulüplerine sponsorluk yapmaya başladılar.

Interweb Media Solutions şirketi de Erbulut Cimnastik Kulübü ile yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, imzalanan sponsorluk anlaşması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik Federasyonu olarak farkındalık yaratarak çocuklarımızı sporun içinde tutup sağlıklı nesiller yetiştirmek için çıktığımız bu yolda çocuklarımıza ve kulüplerimize destek verebilme anlamında iş insanlarımızın sponsor olmaları bizleri mutlu etmektedir.

Bu bağlamda Interweb Media Solutions şirket direktörleri Neziha Aksu ile Aykut Aksu’nun, Erbulut Cimnastik Kulübümüzle yıllık sponsorluk anlaşması imzaladılar.

Genelde cimnastik branşımız adına özelde ise ülke sporumuza böyle anlamlı katkılar yapan iş insanları sayesinde sporumuz gün geçtikçe ileriye taşınacaktır.

Bu anlamlı katkı için Interweb Media Solutions şirketine cimnastik ailesi olarak çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75