banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Yalova Mormenekşe BAF Çağoğlu Amaara Gaziverende..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başbakan Üstel, Ödülleri Takdim Etti..!
banner98

Başbakan Ünal Üstel, Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda gerçekleştirilen 21. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları ödül törenine katılarak, oyunlarda başarı sağlayan sporculara madalyalarını takdim etti.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Ünal Üstel, ” Dr. Fazıl Küçük Oyunları, KKTC’nin bugünlere gelmesini sağlayan, insanımızın özgürlük mücadelesini başlatan ve bugünlere taşıyan Dr. Fazıl Küçük’ün hem ismini yaşatmak hem de mücadelesini çocuklarımıza ve gençlerimize aktarabilmek adına önemlidir” şeklinde konuştu.

Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nın her yıl Lefkoşa’da yapıldığına dikkat çeken Başbakan Ünal Üstel, ” Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları bu yıl ülkemiz için büyük anlamı olan Gazimağusa ilçemizde gerçekleştirildi. Bunun sebebi de 6 Şubat deprem felaketinde yitirdiğimiz “Şampiyon Melekler” imizdir… Hükümet olarak bu yıl organizasyonu Şampiyon Meleklerin şehrinde yapmak istedik. Onların adını yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Başbakan Üstel, Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nın düzenlenmesinde emeği geçen Spor Dairesi Müdürlüğü’ne, Gazimağusa Belediyesi’ne, Voleybol Federasyonu’na, Cimnastik Federasyonu’na, Basketbol Federasyonu’na ve Tenis Federasyonu’na da teşekkürlerini sundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75