banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı.. Yol yarışı yapılıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Atıcılar Durmuş Çokdal anısına yarıştı
banner98

İki yıl önce vefat eden köyü sevilen simalarından Durmuş Çokdal anısına Yıldırım Avcılık ve Atıcılık Birliği organizasyonuyla düzenlenen Durmuş Çokdal Sporting Anı Turnuvası Pazar günü Mutluyaka Atış Poligonu’nda yapıldı.
Oldukça yoğun bir katılımın olduğu turnuvada üç kategoride toplam 100 civarında atıcı sporting yarışmasında kıyasıya mücadele etti.
Sabah 10.00 sıralarında başlayan ve akşamüzeri 18.00 sıralarında tamamlanan atışlar sonucunda en iyi atışı 25’te 18 vuruşla Avcılar Kategorisinde yarışan Gürbüz Suay elde etti.
Turnuva sonunda dereceye girenlere kupalarını merhum Durmuş Çokdal’ın oğlu Ömer Çokdal, Yıldırım Avcılık ve Atıcılık Birliği Başkanı Mehmet Subaşı ve yönetim kurulu üyeleri verdi.

Kategorilerinde ilk üçe girenler şöyle oluştu:

VETERANLAR KATEGORİSİ 
1.Bülent Kibar 
2. Yaşar Onurcan 
3.İsmet Pire 

AVCILAR KATEGORİSİ 
1.Gürbüz Suay 
2.İsmail Ozanlar
3.Mehmet Salih Merttuna 

GENÇLER KATEGORİSİ 
1.Hüseyin Hüdakan
 2. Osman Yıldızçoban 
3. Hüda Sirhan

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75