banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aşkın Burcu Hayata Tutunamadı..!
banner98

Uzun yıllardır Bilardo Federasyonu başkanlık görevini sürdüren Aşkın Burcu, özellikle federasyonun uluslararası federasyonlara üyeliğini sağlamış, federasyonun tanınmasında büyük rol oynamış ve Kıbrıslı Türk sporcuların Dünya ve Avrupa arenasına açılmasında önemli başarı sağlamıştı.

Federasyon olarak ülkemizde uluslararası resmi organizasyonların yapılmasına da ön ayak olan Burcu ayrıca dönem dönem federasyonların yaşadığı sorunlarda federasyonların sözcüsü olarak da aktif görev almıştı.

Alnar: Çok çok önemli bir insanı kaybettik

Uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Kıbrıslı Türk bilardocu Mustafa Alnar, Aşkın Burcu’nun vefatı ile ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Çok çok önemli bir insanı kaybettik. Bize bilardoyu sevdiren ve bu sporu tanıtıp Avrupa’da yarışmamızı sağlayan insanı, çok değerli bir eş ve çok değerli bir babayı da aynı zamanda bu spor için yaptığın şeyler asla unutulmaz… Başımız sağolsun”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75