banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Altındağlı Yarışı Macila-Tabak ikilisi’nin..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD) ve Kyrenia Offroad Derneği (KYOFF) yeni sezona 12 Mayıs 2024 Pazar günü Akdağ bölgesinde hazırlanan etapta yapılan yarışla başladı. Merhum Offroad yöneticilerinden Ahmet Altındağlı anısına bu sene altıncısı yapılan yarış yaklaşık 7,5 kilometrelik etabın biri deneme olmak üzere üçer kez geçilmesiyle yapıldı. Otomobil kategorisinde 8, SSV kategorisinde ise 3 ekibin start almasıyla toplam 11 ekip mücadele etti. Rüzgarlı havanın etkili olduğu yarışta Akdağ bölgesi oldukça kalabalık bir topluluğa ev sahipliği yaptı. Yarışın seramonik startını Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu verdi.

En iyi derece Tolga Güllü-Mahmut Bozalanlar ikilisinden

Baştaşlar Construction Sun Valley sponsorluğunda yapılan yarış ayrıca; Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Güven Sigorta, Çepik Kardeşler, Fly House Investment, GL Homes & Gardens, Özdoğuş Ticaret, Gerçek İnşaat, Kıbrıs Türk Ada Çalışanları Sendikası ve Sülem Ltd.’nin de katkılarıyla hayata geçirildi. Araçların motor hacimlerine göre 3 sınıfa ayrılan otomobil kategorisi yanı sıra 3 ekip de SSV kategorisinde mücadele etti. Günün en iyi etap derecesini SSV Kategorisinde yarışan Tolga Güllü-Mahmut Bozalanlar ikilisi elde etti. Bu kategoride ikinci Kani Avkıran-Ahmet Özerdem ikilisi olurken, yer değişip etabı geçen ikili Ahmet Özerdem’in pilotluğunda üçüncü dereceyi elde etti.

Otomobillerde zirve Göksel Macila-Buğra Tabak ikilisinin

Zet Karting tesislerinin kuzey bölgesinde bulunan Akdağ’da yapılan, yarışın startı, servis alanı ve ödül töreninin aynı noktada yapıldığı organizasyonda 6:33,364’lük derecesiyle Göksel Macila-Buğra Tabak ikilisi birinci olmayı başardı. İkili aynı zamanda Sınıf T4 birincisi de oldu. Hasan Reyhan-Niyazi Yorgancıoğlu ikilisi ikinci olurken bu ikili de Sınıf T3 birincisi olmayı başardı. Genel klasman üçüncüsü ve Sınıf T3 ikincisi olan ekip, Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi olurken Ahmet Gürün-Ahmet Behlül ikilisi Sınıf T3 üçüncüsü oldu. Sınıf T4 ikincisi Hakan Kofalı-Mehmet Karzaoğlu ikilisi ve Sınıf T4 üçüncüsü Sander Kahveciler-Eser Sulo ikilisi oldu. Sınıf T2 birincisi olan ekip ise Ahmet Esendağlı-Veli Esendağlı ikilisiydi. Günün şanssız ekiplerinden Musa Ersoy-Ramadan Kıral ikilisi finiş göremezken, rahatsızlığı nedeniyle etabı sadece bir kez geçen Ahmet Baştaş-Ahmet Gürün ikilisi dereceye giremedi.

Alkışlar Ahmet Altındağlı’ya

Yarış sonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere kupalarını Baştaşlar Construction Direktörü Ahmet Baştaş, KKORD Başkanı Hakan Kofalı, KYOFF Başkanı Musa Ersoy, Merhum Ahmet Altındağlı’nın Babası Aygün Altındağlı, Annesi Pelin Altındağlı, Eşi Çilem Altındağlı, Kızı Nuray Altındağlı, Cemo Çobanoğulları ve Demir Çobanoğulları takdim etti. Havaya kaldırılan her kupa Ahmet Altındağlı içindi ve izleyenlerden büyük alkış aldı. Altındağlı, ismine yakışır bir şekilde anıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75