banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alpagutlar Dünya Kupasında..!
banner98

Dünya Alpagut (Turan Savaş Sanatı) Federasyonu KKTC temsilciliği takımı, “Alpagut – 2022 Dünya Kupası Şampiyonası”na katılacak. 10-12 Haziran tarihlerinde Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Olimpiyat Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan “2022 Alpagut Dünya Kupası Sampiyonasi'na KKTC dahil toplam 15 ülke takımları katılacak. Azerbaycan, Afganistan, Bangladeş, İran, Irak, Mısır, Hindistan, Kırgızistan, Kazakistan, Gürcistan, Rusya, Türkmenistan, Özbekistan ve ev sahibi olarak Türkiye’nin yer alacağı şampiyonada KKTC Takımı kendi bayrağıyla temsil edilecek. Kafilede yönetici, antrenör ve sporcularla birlikte toplam sekiz kişiden oluşuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75