banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Air badminton heyecanı yaşandı
banner98

Badminton Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar ve Gençler Turnuvası önceki akşam oynandı.

13 Ağustos Cumartesi Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Badminton Federasyonu tesisinde düzenlenen organizasyon yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

18 takım katıldı

18 Takımın mücadele ettiği turnuvada Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 25 maç oynandı. Saat 18.30 da başlayan organizasyon saat 22.30 da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.  

Ödül töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Fırat Deniz Turnuvaya sponsorluk yapan Tarsan Şirketi'ne, mücadele eden sporculara ve katkı koyan herkese teşekkür etti. 

TC Badminton Federasyonu başkanı turnuvaya geldi

Fırat Deniz ayrıca turnuvayı izlemek için ülkemize gelen Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'e, ve Asbaşkan Nuri Demirci'ye Kıbrıs badmintonuna verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

Özmekik “desteğimiz herzaman sürecek”

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'de kısa konuşmasında Air Badminton Turnuvası'nı çok beğendiğini organizasyonda mücadele eden sporcularla birlikte emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti. Türkiye Badminton Federasyonu olarak KKTC Badminton Federasyonunun her zaman destekçisi olduklarını belirterek bundan sonra da desteklerini devam ettireceklerini ifade etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75