banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar’ın Desteği Vakıflar’a Yetmedi..! (66-76)
banner98

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig B Grubu ekibi temsilcimiz Vakıflar kritik maçta, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne 76-66 kaybetti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve 2’den naklen yayınlanan maçın ilk devresine iyi başlayan Vakıflar, yıldız oyuncusu Murat’ın erken faul proplemine takılınca devreyi 44-34 mağlup bitirdi… İkinci yarının başında Murat’ıun beş faulle oyundan çıkması ile kontrol tamamen Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

Ordu, üstün bir oyunla mücadeleyi 76-66 kazanarak puanını 13’e çıkardı. Vakıflar ise 12 puanda kaldı.

Karşılaşmanın son bölümünü Cumhurbaşkanı da izledi. Cumhurbaşkanı Tatar’a, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı, Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu ve Cumhurbaşkanı Engelliler Komitesi Başkanı Ahmet Akdeniz, Cumhurbaşkanı Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Danışmanı Prof. Dr. Hüseyin Işıksal, Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı Gökhan Güler eşlik etti.

Vakıflar ligin 10.haftasında 3 Şubat Cumartesi Bursa deplasmanına gidecek…

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75