banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Potada temaslar sürüyor
banner98

Mevcut Başkan Orhun Mevlit ve aday olma isteğini belirten Ali Tüzünkan da Lefkoşa’da yapılan toplantıya ayrı ayrı katılarak katılımcı 8 kulüple görüş alışverişinde bulundu. 
Diğer yandan, kulüpler genel kurulda tüzük değişikliği istiyor. 
Kulüpler; Başkan ve yönetiminin görev süresinin iki yıl olması, genel kurulda tek aday olması durumunda oylama yapılması ve %50+1 çoğunluk aranması, Başkan adaylığı için ise 3 yıllık hizmet şartı ve Üniversite mezunu olma veya 10 yıl basketbola hizmet etmiş olma şekilde değişiklik yapılması yönünde hem fikir oldu.
Kulüpler Birliği daha sonra Federasyon Başkanı Orhun Mevlit’i toplantıya davet ederek aldıkları kararları iletti. Ardından Federasyon Başkanlığına aday olan Ali Tüzünkan ve ekibi ile görüşen kulüpler Birliği Genel kurul süreci ve sonrası ile ilgili görüş alışverişinde bulunup toplantısını tamamladı.
Öte yandan, Mevlit başkanlığındaki federasyon yönetimi de seçim gündemine dair toplantı gerçekleştirdi. Yönetim başkanlık seçiminin yapılacağı genel kurulun 6 Eylül’de yapılması yönünde fikir üretti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Potada Temaslar Sürüyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75