banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Potada Chijindu Ayomikun Omah Caesar L. Gençler Birliği’nde
banner98

2022-2023 Basketbol sezonunda geçtiğimiz sezonda Play Off yarı final oynamayı başaran mevcut kadrosunu koruyan Caesar Projects Larnaka Gençler Birliği gerçekleştirdiği yeni anlaşmalar ile birlikte hedef yükseltti.
Caesar Projects  Larnaka Gençler Birliği, geçtiğimiz sezon sahalarda fırtına gibi esen iki genç oyucu Attila Topaloğlu ile Batuhan Tüzmen’i kırmızı siyahlı renklere bağlayan anlaşmaya imzaları atarken, ardından ise Chijndu Ayamikunm Omah’a da imza attırarak renklerine bağladı.

Yılmabaşar: Gençler Birliği Basketbol’da adından çok söz ettirecek 
Ceasar Projects LGB Basketbol şube sorumlusu Erkut Yılmabaşar imza töreninde yaptığı konuşmada Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün ve camianın Basketbol takıları  ile kenetlendiğini söyleyerek 2022-2023 sezonunda aynı takım kadrosu ile yola çıktıklarını koçların önerileir üzerine Ligde yabancı sayısının da artması ile Chijindu Ayomikun Omah ile anlaştıklarını söyledi, bununla birlikte yerli ve genç oyuncuları da kadrolarına kattıklarını Attila Topaloğlu ile Batuhan Tüzmen ile birlikte sahalarda adeta fırtına gibi eseceklerini kaydetti.
Yılmabaşar bu yıl hep birlikte finali İskele’ye getirebilmek için daha çok çalışacaklarını ve sezonu tüm kategorilerde 1 Ekim’de  İskele’de parkede açacaklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75