banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Göçmenden Teşekkür Mesajı.. Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Çetinkayada Önet Dönemi.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kadın basketbolu konuşulacak
banner98

Saat 19.00’da Lefkoşa Rüstem Kitabevi Sergi Alanı’nda gerçekleştirilecek söyleşide Türkiye Kadın Milli Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Takımı Kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit, KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Genel Sekreteri Burçin Aliusta ve Fenerbahçe Kadın Takımı Kurucusu ve Kaptanı Dr. Ayten Salih Berkalp konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinlikte Demirmen’in kitap tanıtımı da yer alacak
Söyleşinin ardından saat 20.00’de ise Birsel Vardarlı Demirmen, “Kaptan” isimli kitabının tanıtımını yapacak ardından da imza etkinliğine geçilecek.
Demirmen önceki akşam oynanan ve Koopspor ile Rauf Denktaş Üniversitesi takımlarını karşı karşıya getiren Islander Cup’ın hava atışını da gerçekleştirmişti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75