banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençlerbirliği Basketbol'da adını duyurdu
banner98

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü, Caesar L. Gençler Bİrliği ismi ile  Büyük Erkekler Kategorisinde Prolig, U 17 Erkekler Ligi, U 15 erkekler ligi, Vedat Kaner U 13  Easy Ligi (2 takım), Vedat Kaner U11 Junior Lİgi yanısıra Kadınlarda da "Büyük Kadınlar" ve "Genç Kadınlar" kategorilerinde 2022-2023 Basketbol sezonunda toplamda 9  takımı ile Basketbol liglerine katılma başarısı gösterdi.

Akademi çalışmaları devam ediyor 
Kısa sürede her kategoride liglere katılmayı  başaran Gençler Birliği yüzlerce sporunun yetişmesi için de Basketbol akademi çalışmalarını hzılandırdı. Haftanın 5 günü İskele'de sabah 9'da başlayan antramanlar öğlene kadar devam ediyor.

Üniversiteler ile işbirliği gündemde
LGBSK Basketbol şube sorumlusu Erkut Yılmabaşar yaptığı açıklamada özellikle alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek oyuncularımız da  takımlarımız da liglerde dikkat çekiyor açıklaması yaptı. Çok yakın zamanda bir çok Üniversite ile iş birliği protokolleri imzalayacaklarını da açıklayan Yılmabaşar, LGBSK'de forma giyen gençlerin eğitim hayatlarında da önemli bir rol üstleneceklerinin altını çizdi.
Yılmabaşar 2023-2024 sezonunu erkenden planlamaya başladıklarını belirterek. Kadınlar ve büyük erkekler takımlarına önemli takviyeler yapacaklarını belirtti.

Fotoğraf: Ersin ORKOZ
 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75