Tunç; “Çetinkaya Maçın Başlama Düdüğünü Bekliyor..!”

FUTBOL

Pazar günü ligin ilk maçında sahasında Dörtyol ile karşılaşacak olan Çetinkaya’da takım kaptanı Tunç Özgürgün, zorlu mücadele öncesi spor servisine konuştu.

Öncelikle yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Tunç, “Umarım sakatlıksız bir sezon olur. Gerçekten 1 yıl aradan sonra geri dönmek çok zor oldu. Hazırlık süreci hem mental hem fiziksel olarak biz futbolcuları çok zorladı ancak öyle ya da böyle bu hafta artık sezonu açıyoruz. Güzel ve verimli bir sezon başı geçirdik. Umarım lige istediğimiz gibi başlarız” dedi.

Hedeflerinin Dörtyol maçını kazanmak olduğunu belirten kaptan, “Kendi evimizde oynamanın verdiği avantajı kullanmak istiyoruz. Rakibimizin de bizim de hedefimiz çıkmak. Bunun için de lige iyi başlamak önemli. Maça iyi hazırlandığımız düşünüyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak güzel bir uyum içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

“Çetinkaya artık maçın başlama düdüğünü bekliyor” diyen Çetinkaya takım kaptanı Tunç, “Tarihimizde ilk defa 1.Lig’de oynayacağız ancak Çetinkaya’da hedef her zaman en iyi yerde olmaktır. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Umarım bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayız ve hedefimize ulaşırız” diyerek sözlerini noktaladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.