banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik U18 Finalini GMBÇS ile DAÜ Oynayacak.. kktc spor GG teknik heyetinde..! çıldırmış olmalı..! (1-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cahitoğlu, Hala Sultan’a Başarı Diledi..!
banner98

Başbakanlıkta gerçekleşen ziyarette, Hala Sultan İlahiyat Koleji Erkek Futsal Takımını temsilen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Emir Ahmet ile sporcular Enes Alkış, Hasan Aktaş ve Talha Mutlu hazır bulundu.

Bilindiği üzere Hala Sultan İlahiyat Koleji, Liselerarası (Gençler) Futsalda KKTC şampiyonu olarak ülkemizi Urfa’da düzenlenen Türkiye Yarı Finallerinde temsil etmişti.

Hala Sultan, Urfa’da oynadığı grup maçlarında 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayıp grup lideri olarak çapraz eşleşmeye kaldı.

Çapraz eşleşmede rakibini penaltı atışları sonucunda eleyen Hala Sultan namağlup bir şekilde son 8 takımın mücadele edeceği Türkiye Finallerine adını yazdırdı.

Ülkemizden ilk kez bir okul takımımız futsal branşında bu başarıyı elde ederken Hala Sultan, 12-16 Mayıs tarihlerinde İzmir’de yapılacak Türkiye Finallerinde ülkemizi temsil edecek.

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni elde etmiş olduğu bu başarıdan dolayı kutlayarak, tebrik etti.

Cahitoğlu yaptığı konuşmada kafileye Türkiye Finallerinde başarı dileklerinde bulunurken Başbakanlık olarak ihtiyaç doğrultusunda destek verileceğini de sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75