banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Göçmenden Teşekkür Mesajı.. Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Çetinkayada Önet Dönemi.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sütçü, Bilardo Federasyonu Kabul Etti..!
banner98

Başarı Ülke Adına Önemli

Slovenya da düzenlenen 2023 Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda 8 top disiplininde Avrupa Şampiyonu olan Alara Gafari, elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü ise Alara Gafari’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Genç sporcuya akademik ve spor hayatında da başarılar dileyen Sütçü, ülkemiz adına kazanılan bu başarının önemine değindi. Avrupa’da şampiyonluk kürsüsünde Kuzey Kıbrıs adı ile yer almanın büyük bir başarı olduğunu söyleyen Sütçü başarılı gençlere her zaman destek olacaklarını, Başbakanımız Ünal Üstel’in de Alara’ya başarısından dolayı ödül vereceğini de sözlerine ekledi.

Alara Ülkemizin Gurur Kaynağı

Kuzey Kıbırs Bilardo Federasyon Başkanı Levent Erboy ise genç ve başarılı sporcu Alara Gafari’yi tebrik ederek, yeni nesile güzel örnek olacağını, ileride daha güzel başarılar elde edebilecek yetenekte olduğunu söyledi. Erboy, elde ettiği başarı ile “Alara” ülkemizin gurur kaynağı olduğuna vurgu yaparak İrmar market direktörleri Cahit Göçen ve İrfan Göçen’e bilardo sporuna yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Erboy, İR-MAR Bilardo ligi’nin ilk yarısının başladığını ve sporcuların centilmenlik çerçevesinde mücadele ettiğini de sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75