Sakallı; “En az hata yapan kazanacak”

FUTBOL

Hamitköy teknik patron Ahmet Sakallı, geçen hafta Mesarya karşısında aldıkları galibiyetin anlamlı hale gelmesi için Göçmenköy maçından iyi sonuç elde etmek zorunda olduklarını belirtti.

Hamitköy Antrenörü Ahmet Sakallı, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve artık maç saatini beklemeye başladıklarını söyledi. Takım kaptanı İbo’nun dışında eksikleri olmadığını da ifade eden Sakallı, iyi ve tempolu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi. Ligde her geçen hafta ilginç ve önemli sonuçların çıktığını, en az hata yapanın hedefine ulaşacağını da belirten Ahmet Sakallı doğru zamanda doğru yerde olmak için kalan 11 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini vurguladı.
Ligin ilk devresini liderin bir puan gerisinde tamamladıklarını, ancak ikinci yarıda hedefledikleri yerde olmadıklarını ifade eden Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı yaşayabilecekleri tüm aksilikleri hem devre arası hemde geride kalan kısa sürede yaşadıklarını söyledi. Mazaretin olmayacağını ve mevcut imkanlarla yola devam edeceklerini ifade eden Sakallı, ligin sonunda ise hedefledikleri yerde olmak istediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.