Beraberlik İkisine de Yaramadı..! (1-1)

FUTBOL

K-Pet 1.Ligde Play out’a iyi bir puanla girmeyi hedefleyen Bostancı Bağcıl, konuk ettiği Karşıyaka karşısında öne geçtiği maçta 1-1 berabere kalarak evinde çok önemli puanlar kaybetti. Karşıyaka ise play off’tan uzaklaşmak için çok önemli 2 puan kaybetti.

Yer: Bostancı Bağcıl Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Mehmet Ekşici, Necmi Bulut

B.Bağcıl: Gültekin, A.Zaifoğlu, Arda, Kaan, Hasan (46.Dk Mustafa) Zekai, Justıce, K.Solkanat, Kemal, Cemal, Doğukan (46.Dk Aziz)

Karşıyaka: Şiho, Olgun, Kadir, Mert (53.Dk Berkan) Osman (53.Dk Casim) (90.Dk Hasan) Mehmet, Cenker (53.Dk M.Özyay) (90.Dk H.Alat) Aykan, Tahir, Hüseyin, Kaan

Goller: 53.Dk Justıce (B.Bağcıl) 65.Dk Olgun (Karşıyaka)

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Çok sıcak bir havada gerçekleşen mücadelenin ilk yarısında her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi ve devre 0-0 eşitlikle sonra erdi.

2.devrenin 53.dakikasında gelişen Bostancı Bağcıl atağında ceza alanı içinde oluşan pozisyonda hakem İsfendiyar Açıksöz penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Justıce topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

65.dakikada gelişen Karşıyaka atağında Olgun Dodak sahneye çıktı ve attığı golle takımını beraberliğe taşıyan isim oldu 1-1.

Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.