banner108
Öne Çıkanlar Mesaryaya tecrübe katacak..! Forest İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Gana Lefkoşa Darts Birliği
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1 yılı değerlendirdiler..!
banner98





            Başkan Mustafa Akyön ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında bir yıllık dönemde yaptıkları ve yeni dönemde neler yapacaklarına dair bilgiler verdiler.

Akyön basın toplantısında en önemli icraatlarının Hentbol Arena konusunda yol aldıklarını belirterek “Hentbol Arena için gerekli olan alan Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulunca tahsis edilmiştir. Şu anda taslak projeyi daireye sunmuş durumdayız. Atatürk Spor Kompleksi içinde tahsis edilen yer için çalışmalarımızı başlatmış durumdayız.” dedi.

 Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön bir  yılık dönemde yurt dışı temasları, alt yapılar, Türkiye Hentbol Federasyonu ile ilişkiler, federasyonun işleyişi, web sayfası ve lisans konusunda iyi işler yaptıklarını belirtti. Spor Dairesi tarafından kendilerine verilen 130 bin TL’lik bütçe ile sezonu çıkarmaya çalıştıklarını belirten Akyön, “130 bin TL olan bütçemizin sadece 90 bin TL’sini hakem ücretlerine harcadık. 40 bin TL ile de federasyonu döndürmeye çalıştık. Kolay değil ama sponsorlarla bu işi çözmeye çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Başkan Mustafa Akyön, 2016-2017 sezonu için de planladıklarını basın toplantısında açıkladı. Akyön, Minikler Ligi, Masterler Ligi, Barkod Lisans Sistemi, Web sayfasının iyileştirilmesi, federasyon arşivi, dışa açılım, Hentbol Arena, maçların çekimleri ve sponsorlukların geliştirilmesi olarak açıkladı.

Son günlerde verilen cezalar konusunda da değinen Akyön yapılan eleştirilerin kendisi ve arkadaşlarının hak etmediğini belirtti. “Biz ne gördüysek ona göre ceza verdik” diyen Akyön, “ama yapılan ağır eleştirileri hak etmiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75