banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke'de Karabulutlar Dağılmıyor..! Yılmaz'ın Çapraz Bağları Koptu..!
banner98

Yılmaz Şipal hafta sonu İskele'de karşılaşmanın 53. dakikasında sahanın zeminin kötü olmasından dolayı iki oyuncunun arasında ayağı takılıp yerde kalınca acılar içinde sedye ile saha dışına alınmış ve ambulansla hastahaneye kaldırılmıştı. Dün çekilen MR sonucu yıldız oyuncu için kötü haber bugün geldi. İstanbul'da bir dönem Galatarasay'ın da doktorluğunu yapan Burhan Uslu'nın verdiği rapora göre başarılı oyuncunun Sağ ön çapraz bağlarının kopuk olduğu açıklandı. 

Lefke'de adeta şok etkisi yaratan arka arkaya yaşanan sakatlar kervanına Yılmaz'da katılmış oldu. İlk olarak Arda Karanfiloğlu'nun ayak tarağı kırılırken yaklaşık 3 ay genç oyuncu forma giymezken ilk maçında önceki gün çıktı ve 15 dakika forma giydi. Daha sonra Kemal Solkanar'ın kaburgaları kırılırken Solkanat henüz sahalara dönemedi. 4 Hafta önce kaptan Aykut'ın ayak tarağı kırılırken başarılı savunma oyuncusu sezonu kapattı. 

Tüm bu şansızlıkların üstene Menekşe Beyazlı ekipte bu kez yıldız oyuncu Yılmaz Şipal'ın sezonu kapatması Lefke'de ki üzüntüyü dahada artırdı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75