banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Sabrımız Taşmıştır.. PSGden 80 Milyon Euroluk Transfer.. MTGden Farklı Prova.. (41) MTG Koşuyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BOMBA HABER...! Cihangir’den Flaş Karar..! Ertaç İle Yollar Ayrıldı..!
banner98

Sezonu ilk açan takım olan ve transferde Ozanköy’den yıldız golcü Ertaç Taşkıran’ı transfer eden Cihangir’de yönetim ve teknik heyet flaş bir karar aldı.

Yaklaşık 1 aydır takımla çalışan golcü oyuncu ile ilk hazırlık maçına da çıkan Cihangir’de bugün flaş bir ayrılık yaşandı.

Antrenman öncesi kulübe erken çağırılan Ertaç’a yönetici Koray Güvenoğlu transferden vazgeçtiklerini ve kendisine takım bulmasını söyledi. Yıldız golcüye yönetim ve teknik kadronun kararı olduğunu belirten Güvenoğlu daha koşan pres yapan bir forvet istedikleri için bu kararı aldıklarını Ertaç’a açıkladı.

Bu karar sonrası şok olan Ertaç alınan karara saygı duyduğunu ancak şok olduğunu belirterek beni alırken nasıl forvet olduğumu bilmiyor muydunuz dediği öğrenildi.

Cihangir yıldız golcü için gelecek olan teklifleri değerlendirerek Ertaç’ı başka kulübe verme kararı aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75