banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MSA Takımları Şampiyon Melekler için Parkede..!
banner98

Voleybol büyük bayanlar liginde 2023-2024 sezonunda parkede ilk kez mücadele eden Mağusa Spor Akademisi, lig mücadelesinde deneyim ve tecrübe kazanırken, 6 Şubat 2023 Adıyaman depreminde kaybettiğimiz “Şampiyon Meleklerimizin” adlarını yaşatmak için parkede yer aldı. Mağusa Spor Akademisi Voleybol takımlar antrenörü Kemal Şah yönetiminde “Şampiyon Meleklerimiz” adına mücadele ederek sezonu tamamladı.

“Geleceğimizi Kaybettik”

Mağusa Spor Akademisi Voleybol kız takımları Kemal Şah antrenörlüğünde oluşturulan U14 takımı 2022-2023 sezonunda U14 Kızlar liginde U14 kız takımında yer alan Havin Kılıç, Perihan Çetiner ve Ecem Yeniçeri ilk kez turkuaz beyazlı formayı giymeye hazırlandığı sırada, Lavin Kalaycı daha önceden takımda yer alırken, başarılı bir sporcu olarak takdir alan dikkat çeken Serin İpekçioğlu ise hem U14 hem de U16 kategorilerinde forma giyen sporculardı. Mağusa Spor Akademisi Kemal Şah yönetiminde Zalihe Postacıoğlu ile birlikte gelişim göstererek, fark yaratmaya başladığı anda 6 Şubat Adıyaman depreminde voleybolcularını kaybederek bir anlamda geleceğini kaybetmiş olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

"Şampiyon Meleklerimize Sözümü Vardır"

Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan, acılarımız her geçen gün özlemle birlikte artarak devam ettiğini belirterek, üzüntülerimiz kelimelerle ifade edilebilecek durumda olmadığını, hayatını kaybeden U14 takımında yer alan beş oyuncumuz, Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesi ile birlikte “Şampiyon Meleklerimizi” anılarını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ahmet Ogan, çok büyük emek, inanılmaz özverilerde bulunarak, çok büyük uğraşlar sonrasında Kemal Şah hocam, Zalih Postacıoğlu ile birlikte altyapıdan yetiştirilerek takım olarak Voleybol liglerde mücadele eden "Serin İpekçioğlu - Havin Kılıç - Perihan Çetiner - Ecem Yeniçeri - Lavin Kalaycı (Mağusa Spor Akademisi Voleybol Kız Takımı)" dışında tüm "Şampiyon Meleklerimize" verdiğimiz sözümüzü yerine getirmek için tek yürek halinde "Adalet" için sonuna kadar mücadelemizden asla vaz geçemeyeceğiz dedi.

"Şampiyon Meleklerimizi" asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Sonsuza dek "Kalbimizdesiniz"

(6 Şubat 2023-04.17.)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75