banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kemal Moral Voleybol Okulu,  Oyuncu Fabrikası Gibi..!
banner98

Geçtiğimiz günlerde Kemal Moral Voleybol Okulu kapılarını spor servisimize açtı. 20 kişilik oyuncu grubu Kemal Moral nezdinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı Kemal Moral ayni grupla yaklaşık 1.5 yıldır çalıştıklarını söylerken, grubun 20 kişi olduğunu sayı olarak daha fazla olmaları durumunda verim alamayacağına inandığını söyledi. Bu yaş grubunda elinde bir grup daha olduğunu ifade eden Kemal Moral, önümüzdeki sezon iki grubunda ligde mücadele etme olasılığının oldukça yüksek olduğunu ifade etti.

Türkiye’de Kadın Voleybolunun gelişimi ilgiyi artırdı

Son 2-3 yıl içinde Türkiye’de kadın voleybolunun geldiği başarılı noktanın ülkeye yansıdığını ve Voleybola ilginin arttığını belirten Kemal Moral, kendi okulunun da sayı anlamında ciddi artış gösterdiğini söyledi. Akademide her geçen gün sayının arttığını ilginin daha iyi noktaya geldiğini belirten Moral, 12 yaş grubunda sahaya çıktıklarını ve yarı finalde kaybettiklerini belirtirken, 12 yaş grubunda iyi bir ekip yakaladıklarını söyledi. 14 yaş grubunda da iyi durumda olduklarını, 16 yaş grubunda ise ligin sona erdiğini belirten Kemal Moral, büyükler liginde mücadele eden oyuncu grubunun da 16 yaş grubu olduğunu belirtti. Tecrübe kazanma anlamında yaş gruplarının maçlardaki özgüveni ve isteklerinin önemine dikkat çeken Moral, her geçen gün daha iyiye gidecek olan bir sporcu grubuna sahip olduklarını ifade etti.

Devletten katkı bekliyoruz

Salon yetersizliği nedeniyle haftada 2 kez çalışma yapabildiklerini belirten Kemal Moral, salon sıkıntısı olmasa doğal olarak daha fazla çalışma fırsatı bulacaklarını ifade eden Moral, bunun yanında malzeme sıkıntısının da elbette olduğunu söyledi. Devletin akademiye yardım etmesini beklediklerini ancak kurulukları süreden bu yana tek kuruş katkı almadıklarını ifade eden Kemal Moral, Türkiye’de birçok önemli kulübü ziyaret ettiğini yanında sporcuda götürdüğünü belirterek, en kısa sürede sporcu denenmesi konusunda da girişim yapacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75