banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karların Arasındaki Şampiyon "MERVE ÇELEBİ"
banner98

Kıbrıslı Türk Milli Voleybolcumuz Merve Çelebi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Merve, Türkiye Kar Voleybolu Kadın Milli Takımı ile Kar Voleybolu Avrupa Turu kapsamında geçtiğimiz hafta Gürcistan’da düzenlenen Bakuriani Etabı’nda şampiyonluk yaşamıştı.

Merveli Türkiye bu kez de Türkiye Voleybol Federasyonu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci ayağı olan Palandöken Etabı’nda da şampiyonluğa ulaştı.

Kadınlarda iki Türk takımının karşı karşıya geldiği yarı final eşleşmesinde Türkiye 1 (Merve Çelebi-Zeynep Dila-Yaren Sencel-Simge Yalçın) takımı, Türkiye 4 (Zeynep Genç-Ece Kapu-Melis Özkanca-Duru Yavuz) takımını 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Merveli Türkiye 1 takımı finalde, Romanya’yı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75