banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hazırlıklar Denktaş Kupasına..!
banner98

 





27 Ocak ta başlayacak olan organizasyon da 3 Şubat’ta Erkekler Yarı Final, 10 Şubat’ta bayanlar yarı final müsabakaları oynanacak. Organizasyonun final karşılaşmaları 17 Şubat’ta oynanacak Federasyon lokalinde gerçekleşen kura çekimi sonucaunda eşleşmeler şu şekilde oluştu.

Yıldızlarda klasman müsabakalarının tamamlanmasının ardından kategorilerinde ilk iki sırayı elde eden takımlar Final Sersin de oynama hakkını elde etti. Yıldız Kızlarda Klasmanı yenilgisiz lider tamamlayan DAÜ ile ikinci sırayı elde eden YEBVK fianle adını yazdıran takımalr oldu. Erkelerde ise kalsmanı yenilgisiz lider tamamlayan YEBVK ile ikinci sırayı elde eden DAÜ diğer finalist takım oldu. Final Serisi kazanılmış iki maç esasına göre oynanacak. Yıldızlarda Final Serisi ilk müsabakaları 19 Şubat 2016, ikinci karşılaşmalar ise 22 Şubat 2016 tarihinde oynanacak. Gerek kalması halinde 3. maçlar 26 Şubat tarihinde oynancak.

2015-2016 Voleybol Sezonun da Gençler ligi kalsman müsabakaları 5 Şubat tarihinde başlayacak. Çift devreli deplasmanlı lig usülüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonucunda ilk iki sırayı elde edecen takımlar final serisinde oynama hakkını elde edecekler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75