banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Filenin SÜPERİ Erkeklerde ve Bayanlarda DAÜ..!
banner98

22. Süper Kupa Erkekler Finali bu akşam DAÜ  ile GMBÇS arasında Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda oynandı. Müsabakadan 3-1 lik skorla galip ayrılan taraf DAÜ oldu. DAÜ bu sonuçla 22. Süper Kupa şampiyonluğunu elde etti.

Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle müsabakada görevli hakemlere anı paketleri ve takımlara kupa ve madalyaları Federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi.

Bayanlarda 22. Süper Kupa Şampiyonu DAÜ

22. Süper Kupa Bayanlar Finali bu akşam Atatürk Spor Salonunda oynandı. DAÜ ile GMBÇS arasında oynanan 22. Süper Kupa Finlinde her iki takım da müthiş bir mücadele ortaya koydu.

130 dakika süren mücadeleden 3-2 galip ayrılan taraf DAÜ oldu ve Büyük Bayanlar da sezonun son Kupasını müzesine götürdü.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları, görevli hakemlere anı paketleri Federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi .

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75