banner108
Öne Çıkanlar Özbekistan şampiyonuna tek golle boyun eğdi..! (1-0) Alt yapıya monitör test..! arenasporkolik DennerTopçu İkilisi Karaağaçın Zirvesine Tırmandı.. Kavgalı Maçta 2 Kırmızı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uçar ve Ulukök Bowling’te Zirvede..!
banner98

Gruplarda Halil Uçar ve Hasan Ulukök ikilisi öne çıkarken, diğer grupta Fırat Ersalan liderlik yaptı. Heyecan dolu bir mücadelenin ardından, genel klasmanda kazanan Halil Uçar ve Hasan Ulukök ikilisi oldu.

Bu turnuva, Miracle Değirmenlik futbolcularının bir araya gelip eğlenmek ve takım ruhunu geliştirmek için harika bir fırsat oldu. Uçar ve Ulukök'ün zaferi, turnuvanın en heyecan verici anlarından biriydi.

BAYRAKTAR: Takım Ruhu’nun Artması Harika Bir Şey

Etkinliğin sonunda kısa açıklama yapan Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Özgü Bayraktar, Miracle Değirmenlik'in bu tür etkinlikler düzenlemeye devam etmesi ve futbolcularının takım ruhunu ve motivasyonunu artırması harika bir şey, yeni etkinlikler için planlamalarımız hazır diyen Bayraktar, oyuncularına teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75