banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ Cihangir YDÜ Final Kapısını Araladı.. (40)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hala Sultan Türkiye Finallerine Adını Yazdırdı..!
banner98

GRUPTAN NAMAĞLUP LİDER ÇIKTILAR:

Ülkemizi Türkiye Yarı Finallerinde Urfa bölgesinde temsil eden Hala Sultan İlahiyat Koleji, grupta oynadığı üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan toplayıp namağlup grup lideri olmuştu. Hala Sultan grup mücadelesindeki ilk maçında Ali Bezik Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup ederken ikinci maçında Aksaray Spor Lisesi ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz üçüncü ve son maçında ise Şanlıurfa Şehit Muhammed Cihangir Çubukçu Anadolu Lisesi’ni 5-1 yenerek müthiş bir başarıya imza attı.

ÇAPRAZ EŞLEŞMEDE NORMAL SÜRE 0-0 BİTTİ:

Hala Sultan, grup lideri olarak kaldığı çapraz eşleşme mücadelesinde diğer grubun ikincisi Mardin İbni Sina Lisesi karşılaştı. Müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmanın normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

TARİH YAZDILAR, FUTSALDA İLK KEZ TÜRKİYE FİNALLERİ:

Temsilcimiz seri penaltı atışlarında rakibine 3-2 üstünlük kurarak tarihi bir başarıya imza attı. Hala Sultan futsal branşında liseler düzeyinde ilk kez Türkiye geneli son 8 takımın yer alacağı Türkiye Finallerine katılma hakkı elde etti. Türkiye Finalleri 11-14 Mayıs tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75