banner108
Öne Çıkanlar Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak.. Kadın Öğretmenler Halı Sahaya indi GAÜ Çetinkayada Yıldızlar İmzaladı..! Burhan Yetkili Turnuvasında Ödüller Verildi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar, Astana Hentbolcuları ile Görüştü..!
banner98

Kabulde, Kazakistan Astana Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü ve oyuncularına, Hentbol Federasyonu Başkanı Ediz Arıkan, Hentbol Federasyonu Üyesi Işılay Ever ve Sertaç Bozatlı eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, Kazakistan’dan gelen kadın hentbol takımını ülkede görmenin ve ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, yurt dışından gelen bir takımın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde antrenman ve maçlar yapmasının bir sporda bir açılım olduğunu belirterek, gözlemci üye olunan Türk Devletleri Teşkilatı aracılığıyla karşılıklı olarak organizasyonlarda yer alınmasının önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar, sporda ambargoların kırılması ve gençlerin uluslararası sporcularla müsabaka yapmaları için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Arıkan

Hentbol Federasyonu Başkanı Ediz Arıkan da konuşmasında Türk Devletler Teşkilatı’na gözlemci üye olunmasının ardından sporda Türk devletleri ve Azerbaycan ile bir yakınlaşma olduğunu belirterek, temasların kurulmaya başlandığını söyledi. Hentbol Federasyonu Başkanı Arıkan, imkan sağlanması durumunda Türk Devletleri’nin yer aldığı organizasyonların düzenlenebileceğini kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75